Savršeni praznici u Portonovom: Sprema se novogodišnji bazar i 16 koncerata regionalnih zvijezda

Svečanim paljenjem lampica na novogodišnjoj jelci na Marina trgu u Portonovom zvanično je počela praznična sezona u ovom primorskom resortu. Preko 20 hiljada lampica zasijalo je na jelci visokoj čak 13 metara – jednoj od najvećih u regionu.

Međutim, pored jelke, u Portonovom se ove godine nalaze i mnogi novi elementi dekoracije i mjesta za fotografisanje koja mame uzdahe gostiju.

Najveći dio aktivnosti tokom praznične sezone počinje 23. decembra i trajati će sve do 7. januara – 16 dana, 16 koncerata,16 dana prazničnog bazara. Adrijana Husić, direktorica marketinga i komunikacija u Portonovom istakla je da ih posebno raduje što ove godine vlada veće interesovanje gostiju i posetilaca da praznične dane provedu na moru, i što gosti biraju baš Herceg Novi za posjetu.

“Iako možda i nije tipično da novogodišnje praznike provodimo na moru, brojne aktivnosti koje smo organizovali prošle godine učinile su da Portonovi bude prepoznat kao adresa gde zabava traje cele godine. Herceg Novi je uvek slovio za primorski grad koji živi zimi i verujem da poslednjih godina doprinosimo da tako bude opet. Zajedno sa gradom, uz aktivnosti kao što su praznični bazar i koncertne sezone, uz Praznik mimoze, verujemo da ćemo iz godine u godinu privlačiti sve veći broj gostiju”, dodala je Husić.

Provedite idilične praznike u Portonovom

Provedite idilične praznike u Portonovom

U Portonovom je trenutno aktuelna i posebna ponuda za smještaj, sa početnom cijenom od 192 eura po noćenju za dvije osobe, koja je dostupna do 31. januara i uključuje mnogobrojne pogodnosti poput besplatne masaže, doručka, korištenje teratane…

Atmosfera u Portonovom će se zahuktati od 23. decembra do 7. januara kada je na Marina trgu planiran bazar uz svakodnevne koncerte i svetlosni spektakl. Praznični bazar će biti otvoren radnim danima od 16 do 23 sata, a vikendom i praznicima od 11 do 23 sata i nuditi će posjetiocima različite delicije, palačinke, priganice, krofne, burgere, krilca, pizze i još mnogo raznolikih specijaliteta.

Kada se govori o koncertima, u Portonovi stižu regionalni i svetski poznati izvođači: Michael Jackson Tribute band, Ansambl Toć, Fantom, Elemental, Marijana Zlopaša, Ida Prester i Lollobrigida, Mostar Sevdah Reunion, MKDSL, klapa Kaše, Trio Gušt, Tijana Bogićević, bendovi Girls Boys and Toys, Remake, Low Voltage i Ognjen Gvozdenović, DJ Burak Yeter, te Symphony Orchestra koji će izvoditi Best of ‘80s hitove.

Provedite idilične praznike u Portonovom

Provedite idilične praznike u Portonovom

Pred početak praznične sezone, Portonovi je zabilježio još jedno značajno postignuće – sredinom novembra resort je ugostio milionitog posjetioca ove godine, svakako zahvaljujući velikom broju organizovanih događaja.

“Događaji koje smo organizovali jedan su od razloga zašto su baš Portonovi i One&Only Portonovi bili epicentar dešavanja. Ono što nam je podstrek u 2024. jesu komentari o kvalitetu usluge, samoj ponudi koju kao resort imamo 365 dana u godini zahvaljujući zakupcima, ali i nova otvaranja koja očekujemo već u prvoj polovini godine, čime ćemo dodatno obogatiti ponudu i dati razlog više da upravo Portonovi bude destinacija za život i odmor”, zaključila je Adrijana Husić.

Kalendar događaja u Portonovom možete pogledati na linku. Za više informacija i rezervaciju smeštaja kontaktirajte stay@portonovi.com ili +382 67 932 999, a za sve dodatne informacije o događajima možete kontaktirati events@portonovi.com.

Izvor: Klix