Muškarci : “Ove stvari ne poklanjajte ženama!”

Foto:Pixabay

Sezona je praznika, a samim tim i darivanja, pa ako razmišljate o poklonu za svoju dragu, obratite pažnju da ne napravite ove nedopustive greške pri izboru.

Djevojka koja sebe naziva stručnjakom za poklone otkrila je uvredljive poklone koje nikada ne bi trebalo da date ženi. Kreatorka sadržaja Lia, koja ima kanal The Gift Girl na mreži, objavila je TikTok video o tri predmeta koja ne bi trebalo da poklanjate ženama.

Ona kaže da je prilikom pravljenja božićne liste za kupovinu najbolje izbjegavati – sredstva za čišćenje u domaćinstvu, vage za mjerenje tjelesne težine i proizvode za njegu kože protiv starenja.

Lia tvrdi da se ovi predmeti mogu smatrati uvredljivim ili mogu poslati pogrešnu poruku primaocu, piše Telegraf.rs.

@leahsgiftguide 3 gifts not to give women #leahsgiftguide #giftmas #gifttok #gifthack #christmasgifttok #giftsforwomen #badgifts #giftguide #giftideas #christmasgifts #christmasgiftideas #christmasgift #christmasgiftguide ♬ Sleigh Ride – Leroy Anderson

Prve na njenoj listi zabranjenih poklona bile su potrepštine za čišćenje bilo koje vrste. Ona vjeruje da, ako se poklon može shvatiti kao obaveza, onda definitivno šalje pogrešnu poruku.

Lia je ponosno izjavila da pokloni treba da projektuju sreću.

Sljedeća na njenoj listi bila je vaga, jer je, takođe, izjavila da su suplementi, preparati za mršavljenje ili kućni gedžeti za vježbanje veliko „NE“.

Njen argument je da bi se to moglo shvatiti kao potpuno uvredljivo. Njena posljednja stavka koju treba izbjeći ove praznične sezone je bilo koja vrsta proizvoda za njegu kože protiv starenja.

– Nemojte me pogrešno shvatiti, volim dobru njegu kože i mislim da ima mjesta za to, ali antiejdžing posebno šalje pogrešnu poruku – izjavila je ona.

Lia je zaključila svoj video priznanjem da se svi njeni zabranjeni predmeti definitivno mogu smatrati odličnim poklonom, ali je jasno dodala da se mogu pokloniti samo ako se traže.

Ona vjeruje da bi poklanjanje bilo čega od ovoga značilo da ne poznajete osobu dovoljno dobro ili vjerujete da će joj se ovi predmeti zapravo dopasti.

Izvor:RTCG