Marija Šerifović objavila pjesmu posvećenu sinu – poslušajte je prvi

Nakon što je prije samo nedjelju dana objavila da je postala majka i da je na svijet stigao Mario,  naša najveća pop zvijezda Marija Šerifović sada je predstavila pjesmu koju je posvetila svom sinu. 

“Moj spokoj je dobio lice, a moje srce sada ima sigurnu luku. Muzika je uvjek bila moj jedini način da objasnim sebe, da podjelim komad svoje duše. Pjesmu Dolazi ljubav pisala sam njemu, dok sam ga čekala i sanjala. Zato je danas djelim sa svima vama, da uz nju sanjete sve one koji vama donose ljubav i spokoj. Moja Ljubav je došla – ime joj je Mario. Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe”, napisala je Marija na svom instagram nalogu. 

Pjesma Dolazi ljubav je ujedno i poslednja numera sa istoimenog albuma koji je izašao prije dva mjeseca i brojem pregleda potpuno pokorio region, gdje je nedjeljama bio u samom vrhu trendinga.  

Autorski tim koji potpisuje svakako najemotivniju Marijinu pjesmu čine: muzika i tekst Haris Rahmanović i Nino Mujagić, aranžman Dušan Alagić i Dušan Krsmanović, producent Dušan Alagić.

Prije početka velike regionalne turneje, Marija Šerifović će za novogodišnju noć nastupati u Zenici, za reprizu u Budvi, do tada poslušajte pjesmu:

Izvor: Jurnal

Foto: Instagram @serifovic, Edvin Kalić