Zahvaljujući UFO 2 uređaju, FOREO vas grije cijele zime!

Da li želite da se razmazite i uživate u toplini tokom zime? FOREO UFO 2 je revolucionarni poboljšani tretman lica iz švedskog giganta za tehnologije ljepote, koji vašoj koži obećava zdrav sjaj, čak i tokom sivih zimskih dana. Zahvaljujući svojoj kultnoj tehnologiji termoterapije, možete doživjeti ugodnu toplinu čak i u najhladnijim danima. FOREO vas grije cijele zime, zahvaljujući termoterapiji UFO 2 uređaja. Prepustite se iskustvu potpunog opuštanja uz FOREO UFO 2 i njegovu umirujuću termoterapiju.

UFO 2 će transformisati vašu masku za lice u luksuzan, topli tretman, dajući vam blistav, puniji izgled u samo nekoliko jednostavnih koraka. Termoterapija, LED svijetla (uključujući toplo crveno LED svijetlo), i umirujuće T-Sonic pulsacije će vam pomoći da duboko unesete aktivne sastojke maski u vašu kožu, ostavljajući vam super-hidriranu kožu, spremnu za najhladnije vremenske uslove.

Štaviše, ova investicija u ljepotu će vam omogućiti da se prepustite pravom spa trenutku iz udobnosti vašeg doma – baš kao što to rade entuzijasti kao što su Viktorija Bekam i Rita Ora sa FOREO UFO 2.

Uparite svoj FOREO UFO 2 sa sheet maskom sa manuka medom za dodatnu njegu i hidrataciju, zahvaljujući dragocjenom manuka medu sa Novog Zelanda. Idealno za mirisno i toplo zimsko wellness iskustvo!

FOREO beauty-tech uređaji dostupni su na foreo.com i kod odabranih partnera kao što je Multicom.

Autorka: Kana Tomašević/zenskiportal.me