SARA DŽESIKA PARKER JE SVOJIM PAROM OBUĆE PORAZILA I MANOLA BLANIKA: Savršeno izdanje modne ikone

Foto: Kristin Callahan / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sara Džesika Parker i njen dugogodišnji suprug Metju Broderik bili su među brojnim gostima koji su uživali na gala večeri New York City Ballet's 2023 Fall Gala. Sara je jedna od predsedavajućih tog gala događja koje se održava u pozorištu David H. Koch u njujorškom Linkoln centru.

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Gala događaj zahtjeva i svečane toalete, a Sara i Metju bili su modno usklađeni u crnim autfitima. Metju je nosio klasično smoking odjelo sa bjelom košuljom i crnu leptir mašnu, a Sara je privukla pažnju u crnoj haljini balerina donjeg dela koji podsjeća na nekoliko modela koje je nosila u seriji Seks i grad.

foto: Kristin Callahan / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Haljina ima otkrivena ramena i rukave tri četvrt dužine kao prorez po sredini gornjeg djela. Donji dio toalete obogaćen je velikom količinom tila, a svečani stajling glumica je podigla dugačkom satenskom trakom u kosi koja seže gotovo do poda i svetlucavom srebrnom tobrom.

foto: Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Naročito zanimljive bile su njene cipele, satenske sandale različite boje njezinog brenda SJP by Sarah Jessica Parker. Riječ je o modelu Dish posebnom po tome što jedan par cipela dolazi u različitim bojama pa je Sara tako nosila par kod kojeg je jedna cipela crna, a druga svijetlo ljubičaste boje.

Sandale imaju tanku visoku potpeticu i okruglu metalnu kopču ukrašenu svetlucavim kamenčićima.

Izvor: Stil.rs