Prvi put u Crnoj Gori: MATRIX proizvodi za kosu

MATRIX je vodeća kompanija za profesionalnu njegu i farbanje kose u SAD-u. Postoji od 1980. godine kada su ga osnovali supružnici, frizeri Arni i Sidel Miler. Od tada, brend se neprestano razvija i trudi da bude korak ispred trendova, što govori njegova ogromna popularnost u oko 60 zemalja sveta. Milerovi su željeli da pruže frizerima širok spektar proizvoda koji bi im pomogli da razvijaju svoje poslovanje i obezbijede sredstva da u potpunosti iskoriste svoj talenat i kreativnost. Da su u tome uspjeli govore i vrijednosti, odnosno stubovi brenda, kao što su autentičnost, jednostavnost, izražajnost, uključenost, saradnja i održivost.

Matrix je autentičan u glasu i viziji, ideje i obećanja su iskrena i tačna. Sa Matrix-om ništa nije komplikovano, proizvodi su laki za upotrebu. Svaka nova Matrix formula je čistija, a svako novo pakovanje optimizovano sa recikliranom plastikom ili manje plastike. Matrix nudi profesionalni salonski tretman, usluge i rešenja za sve tipove kose i kreira ljepotu, iskrenost, iznenađenje i trenutak. Matrix je drugačiji i samouvjeren. Matrix vjeruje, usuđuje se, sanja i uspijeva!

Njihov cilj je da se svaki korisnik osjeća kao dio brenda i ističu da svako treba da njeguje svoj stil. Vrijedno rade na inovativnim proizvodima i zato su uvijek ispred trendova. Njihov asortiman je bogat raznim linijama proizvoda, gdje svako može da pronađe odgovarajući proizvod za svoju kosu. Bilo da imate problem sa pucanjem vlasi ili vam je potrebna adekvatna njega nakon agresivnog farbanja, Matrix ima rešenje za probleme vaše kose.

Matrix proizvodi se prodaju u preko 60 zemalja svijeta, a sada su na dohvat ruke i vama. Posjetite Sophie’s Beauty Line.i omogućite vašoj kosi salonsku negu u kućnim uslovima.

Autorka: Kana Tomašević