Prijestonica Cetinje ponovo domaćin Montenegro Beer Fest-a od 28. do 30. jula: Stižu Bajaga, Lexington, Sara Jo…

Prijestonica Cetinje će ovog ljeta biti domaćin još jednog, trećeg po redu Montenegro Beer Fest-a, koji će se održati na Turističkom parkingu od 28. do 30. jula 2023. godine.

Pred nama su tri noći pune dobre energije, zabave i osmijeha, a kao i prethodnih godina, ulaz na festival biće besplatan. Stižu nam dobro poznata muzčka imena. Atmosferu festivala će zagrijati energični nastup grupe Random koji će u 20 časova, u petak 28. jula, otvoriti treći Montenegro Beer Fest. Nakon njih, publika će moći da uživa u hitovima Galije i Lexington Benda. Ovo spektakularno veče će završiti Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, koja će publiku oduševiti svojim performansom.

Drugi dan će biti obilježen raznovrsnim programom. U 20 časova, grupa The Group će svojom muzikom pripremiti publiku za nezaboravan provod drugog dana festivala. Da je Montenegro Beer Fest mjesto susreta potvrđuje i raznovrstan program ostatka večeri koji će upotpuniti nastupi Nina BelanaKikija Lesendrića i benda Piloti, poznate muzičke zvijezde regiona, Nuccia kao i sarajevski hip-hop trio Helem Nejse

Posljednjeg dana festivala, veče će započeti uz crnogorskog izvođača, mladog i talentovanog Isaka Šabanovića. Nakon njega binu preuzimaju legende domaće scene, Bajaga i Instruktori. Poslednja izvođačica drugog dana festivala će biti Anđela Ignatović, poznatija kao Breskvica, koja će svojim nastupom učiniti da se festival završi u nezaboravnom stilu.

Širok spektar žanrova i muzičkih stilova garantuju vrhunski provod za sve posjetioce ovogodišnjeg izdanja Montenegro Beer Festa, bez obzira na godine. Pored nastupa regionalnih zvijezda, posjetioci će uživati u bogatom izboru piva i ukusima tradicionalne crnogorske kuhinje.

Sve informacije o rasporedu nastupa, specijalnim gostima, ekskluzivnim sadržajima i mnogim drugim iznenađenjima koja smo pripremili za publiku biće redovno objavljivane na kanalima festivala na društvenim mrežama – Facebooku (Montenegro Beer Fest) i Instagramu (@montenegrobeerfest), kao i na kanalima Prijestonice Cetinje i Turističke organizacije Prijestonice Cetinje.

Očekujemo vas na još jednom nezaboravnom Montenegro Beer Festu!