Ovi šamponi rešavaju sve probleme vlasišta!

Problemi vlasišta nekada mogu biti uzrokovani spoljnim uticajima. Konkretno, tokom zime napolju je hladan i suv vazduh, dok je u prostorijama vazduh topao. Tokom ljeta uticaj suvog i vrućeg vazduha se dodatno pojačava dejstvom sunčevog zračenja. Čak i plivanje u hlorisanoj vodi može da dovede do isušivanja vlasišta. A sve ovo može biti uzrok raznih problema kože glave.

Epigenetic linija šampona koju nam donosi španski brend Nuggela & Sulé utiče na faktore za koje smo smatrali da na njih ne možemo uticati (kao što je gubitak kose), jer djeluje na aktiviranje negena povezanih s rastom kose. Epigenetska tehnologija Nuggela & Sulé uklanja i sprečava perut, uspostavlja ravnotežu i hidrataciju kože vlasišta, ublažava osjećaj svraba na vlasištu, usporava gubitak kose, stimuliše rast kose i pruža sjaj i glatkoću. Ovi šamponi su više od šampona, oni su visokoučinkoviti tretmani kose i vlasišta. Mogu se koristiti svakodnevno. Preporučuje se ne koristiti naizmjenično s drugim šamponima kako bi se postigla veća učinkovitost, barem tokom prvog mjeseca upotrebe.

Epigenetic šampon protiv peruti

Perut je uzrokovana poremećajem u vlasištu, koji može uzrokovati iritaciju i svrab. Ova stanja takođe mogu utjecati na folikul vlasi, što rezultira slabošću i gubitkom kose. Prvi Epigenetic šampon koji se bavi rešenjima protiv peruti, uklanja i sprečava ponovnu pojavu peruti (kako masnu tako i suvu perut), a svojim epigenetskim djelovanjem podstiče rast kose i poboljšava njen cjelokupni kvalitet.

Epigenetic šampon za masnu kosu

Jedan od najčešćih problema s kosom je poremećaj u izlučivanju sebuma; ono što je lako vidljivo je da je kosa masna ili prljava, ali iznutra takođe može doći do slabosti  i gubitka kose. Ovo je prvi Epigenetic šampon specijalizovan za masnu kosu, koji kontroliše izlučivanje sebuma, a svojim epigenetskim djelovanjem podstiče rast kose i poboljšava njen kvalitet.Namijenjen je za masnu i seboreičnu kosu.

Epigenetic šampon za osjetljivo vlasište

Jedinstveni Epigenetic šampon specijalizovan za osjetljivu ili atopičnu kožu. Umiruje i hidrira vlasište, a njegovo epigenetsko djelovanje podstiče rast kose i poboljšava joj kvalitet. Ovaj šampon vaš je izbor ako imate osjetljivo vlasište, popraćeno svrabom, atopičnu kožu vlasišta, dermatitis.

Nuggela & Sulé nudi i proizvode koji će vam dodatno olakšati korišćenje njihovih proizvoda ili čak poboljšati njihovu učinkovitost. Izdvajamo za vas četku za masažu vlasišta i balijski peškir za kosu.

Četka za masažu vlasišta

Čarobna četka za masažu pomaže u revitalizaciji kose jer pruža opuštajuću terapeutsku masažu koja podstiče protok krvi i kapilarnu prehranu. Upotreba četke za masažu vlasišta pruža terapeutsku masažu tjemena i stvara mikro-piling za restrukturiranje i uklanjanje mrtvih ćelija kože koje mogu stvarati štetne mikroorganizme. Takođe, pomaže pri dubinskom čišćenju korijena kose, a njena masaža smiruje svaki svrab ili nelagodu i smiruje tjeme. S ergonomskim dizajnom, čija čarolija leži u silikonskim zupcima dvostrukog nivoa, postavljenim u bubanj s dvostrukim djelovanjem i s trouglastim vrhovima koji ne štete vlasištu, ali podstiču protok krvi povećavajući prehranu folikula. Ručka je posebno dizajnirana da bi odgovarala i ljevacima i dešnjacima.

Balijski peškir za kosu

Ovaj jedinstveni peškir od mikrovlakana savršen je za sušenje i njegu vaše kose. Pomaže vam da osušite kosu jednostavnije nego ikada ranije. Više se ne morate mučiti s motanjem običnog peškira oko vaše kose, jer je posebno dizajniran kako bi maksimalno olakšao sušenje kose prirodnim putem. Izrađen je od mekanih mikrovlakana koja su ne samo nevjerovatno meka na dodir, već posjeduju i odlična svojstva upijanja pa će se vaša kosa osušiti brže nego pomoću običnog peškira.

Nuggela & Sulé proizvodi dostupni su u Crnoj Gori, a možete ih poručiti putem njihove zvanične stranice ili webshopa.

Autor: Kana Tomašević/zenskiportal.me