Oskar žurke 2024: Događaj godine pred nama

Foto:Pixabay

Filmske zvijezde, autori, uticajni pojedinci i insajderi iz Holivuda već su na sceni i proslavljaju uoči 96. Oskara u nedjelju, koji vodi Džimi Kimel.

Nedjelja Oskara je konačno stigla.

Događaj godine je pred nama, a The Hollywood Reporter je na sceni svuda, i prenosi kako zaista izgleda Oskar ludilo iza bine. I ne, to nisu samo dodjele i govori, to su uglavnom žurke.

Vanities: Noć za mladi Holivud

Vanity Fair i Instagram organizovali su zabavu Vanities: Noć za mladi Holivud već je bila u srijedu, suvoditelji su bili Beri Kegahan, Čarls Melton i Hanter Šefer u baru Marmont. Adam DiMarco, Aleksandra Šip, Auliʻi Kraljo, Damson Idris, Dominik Fišbek, Džamila Džamil, Lana Kondor, Lukas Gejdž, Megi Rodžers, Nikola Galicin i Šameik Mur bili su među gostima.

Nagrade za zelene tepihe

Nagrade za zelene tepihe vratile su se u Los Anđeles i održane su u srijedu, suvoditelji su bili osnivač GCFA Livia Firt, Kejt Blanšet, Helen Hunt, Džulijan Mur, Zendaja, Eni Lenoks, ministar za autohtone narode Brazila Sonja Guajadžara i ugandska aktivistkinja za klimatsku pravdu Vanessa Nakate. Počasti su uručene Donateli Versaće, Džonu Ledžendu i generalnom sekretaru UN Antoniu Guteresu.

Gala veče žena godine TIME-a

U čast Međunarodnog dana žena i Mjeseca žena, TIME je u utorak organizovao svoje gala veče samo za pozvane goste kako bi nazdravio svojim ženama godine, među kojima su Gret Gerwig, Taraji P. Henson, Andrea Dej i teniserka Koko Gauf.

CORE Pre-Oscars Benefit

Šon Pen organizovao je događaj za prikupljanje sredstava za svoju organizaciju za rješavanje kriza CORE u utorak, vodio ga je Bil Ber, sa nastupima Krisa Martina iz Coldplay-a, Keta Pauera i Lijona Bridžisa. The Hollywood Reporter je bio sponzor događaja, a prisustvovali su mu i član upravnog odbora CORE-a Brajan Lurd, Dakota Džonson, Diplo, Garcel Bovais, Rejčel Zo, Rein Vilson i Solejil Mun Fraj.

Festa Južnoazijskih na Oskarima

Kal Pen, Lili Singh, Hanna Simon, Tan Franc, Utkarš Ambudkar, Rupi Kaur, Šarmeen Obaid-Činoy, Anita Čaterdži, Šruti Ganguli i Arčana Misra Džejn organizovali su proslavu ovogodišnjih južnoazijskih nominacija za Oskara i filmova na širem spisku u ponedjeljak na terenu Paromaunt.

Izvor:RTCG