Marija Šerifović započela regionalnu turneju koncertom u Zagrebu- sljedeća je Podgorica!

„Drugačija“ digla na noge cijelu Arenu

Numerom „Drugačija“  Marija Šerifović otvorila je koncert u potpuno rasprodatoj zagrebačkoj Areni. „Dobro veče Zagrebe, čekajte da smirim puls“, rekla je Marija na samom početku koncerta, a publika joj je uzvratila gromoglasnim aplauzom! Nakon 20 godina karijere, ovo je prvi Marijin koncert u Areni Zagreb, a ona je nastup nastavila numerama sa novog albuma pod nazivom „Dolazi ljubav“ koji je Marija izdala prošle godine. Uslijedile su pjesme „Ja sam“, „Idi dok te volim“, „Ko broji moje rane“, a potpuna euforija je nastala kada joj se na bini pridružio Matija Cvek, sa kojim je izvela duetski regionalni hit „Pola Sunca“. Ovu pjesmu, koja je nedjeljama bila broj jedan na svim muzičkim platformama, uz Mariju i Matiju u glas su pjevali njeni najveći fanovi u krcatoj Areni Zagreb.

Nakon albuma pod nazivom „Dolazi ljubav“ koji je izdala u oktobru prošle godine, Marija je najavila da će ova, 2024. godina biti obilježena regionalnom turnejom, tokom koje će obići veliki broj gradova!

Koncertom u Zagrebu Marija Šerifović je započela veliku regionalnu turneju, a u prodaj su karte za solističke koncerte 6. aprila u Podgorici, 10. maja u Slavonskom brodu, 25. maja u Kragujevcu, 8. juna u Cirihu, 2. novembra u Skoplju. Ostale nastupe, Marija je obećala da će uskoro najaviti kažu iz agencije MIKA PROART

Autor:radiotitograd.me