Milanski glamur i parfemska magija sa predstavnicima iz Bar Kod kompanije – Dolce&Gabbana “Gold”

U Milanu, prijestonici mode, održan je nedavno glamurozni događaj pod organizacijom kompanije Dolce&Gabbana Beauty. Ova kompanija, osnovana 2022. godine, posvećena je razvoju parfemskih i beauty proizvoda, a predvodi je Alfonso Gabbana, brat Stefana Gabbane.

Ekskluzivni Dolce&Gabbana “Gold” događaj u Milanu bio je pravi spektakl i prilika za predstavljanje postignuća kompanije tokom prve dvije godine rada, kao i najavu budućih velikih projekata. Dolce & Gabbana su poznati po nezaboravnim iskustvima koja pružaju svojim biznis partnerima, a ovaj događaj nije bio izuzetak. Održan u prestižnoj Metropol sali, koja je često domaćin premijera njihovih kolekcija, “Gold” događaj je privukao veliku pažnju, posebno zbog prisustva najuticajnijih parfemskih kreatora današnjice, uključujući Alberta Morillasa, Daphne Bugey, Oliviera Crespa, Alexa Leeja, Aureliena Guicharda i Paula Guerlaina. Atmosfera događaja bila je bogata elegancijom i sofisticiranošću. Parfemi i šminka igrali su ključnu ulogu, sa posebnim naglaskom na najnovije kreacije Dolce & Gabbana koje su predstavljene gostima. Posjetioci su uživali u ekskluzivnim mirisnim iskustvima i upoznali se sa najnovijim trendovima i inovacijama u svijetu parfema.

Dodatnu ekskluzivnost događaju donijelo je neočekivano prisustvo čelnih ljudi brenda – Domenica Dolcea i Stefana Gabbane, što je naglasilo važnost i značaj događaja za brend i industriju. Učesnici su također imali priliku vidjeti postavku “Dal Cuore Alle Mani: Dolce&Gabbana” u Palazzo Reale, gdje su kroz pažljivo odabrane, ručno izrađene eksponate mogli osjetiti strast, predanost i umjetnost koja stoji iza svake Dolce&Gabbana kreacije. Događaju je prisustvovalo 165 regionalnih timova i 150 partnera iz cijelog svijeta, uključujući Tatjanu Paunović i Davora Maškovića, predstavnike kompanije BAR-KOD, ekskluzivnog distributera Dolce&Gabbana Beauty proizvoda za Crnu Goru. Oni su istakli značaj prisustva ovakvom događaju, te naglasili da je ovo bila prilika za razmjenu ideja, iskustava i budućih strategija između predstavnika različitih tržišta.

Događaj je završen glamuroznom večerom i druženjem u kultnom Dolce&Gabbana martini baru.

Izvor: MNE magazin