Koncert Čole u Baru za 21. maj, spektakularan početak turističke sezone

Foto: screenshot

Najveća muzička zvijezda regiona, Zdravko Čolić će na oduševljenje publike svih generacija održati koncert u Baru, 21. maja. Ovo je Primorskom portalu potvrđeno od čelnika Opština Bar.

Dan nezavisnosti i početak ljetnje turističke sezone u Baru biće obilježeni spektaklom koji može Čola da napravi. Legendarni pjevač je to potvrdio u karijeri koja traje oko pola stoljeća.

Savršen spoj, proslave praznika, početka turističke sezone i spektakularnog koncerta  u kojem će publika emocije  pretočiti u nezaboravno veče uz hitove Zdravka Čolića u Baru Koncert će biti održan 21.maja na platou ispred Sporske dvorane.

Biće to susret na kome će Čolina  publika, pjevati uglas hitove poput ‘Ti si mi u krvi’, ‘Pjevam danju, pjevam noću’, ‘Pusti, pusti modu’, ‘Esma’, ‘Što ti dadoh’, ‘Zar se nismo shvatili’, kao i neke od pesama sa novog albuma koje su već osvojile regiju, poput pesme ‘Tebe čuvam za kraj’, za koju je nedavno snimljen video spot u Lisabonu, koji je za tri nedelje pregledan više od milion puta.

Podsjetimo, muzički čarobnjak iz Sarajevo, Dino Merlin je prošle godine na Dan državnosti u Baru okupio nekoliko desetina hiljada turista, oduševio publiku spektakularnim koncerom.

Koncerti za 21.maj postaju tradicija, u organizaciji Turističke organizacije Bar uz podršku Opštine Bar.

Izvor: Primorki portal