Indigo plava boja trenduje – donosimo savjete kako da je kombinujete

Indigo, volim te indigo.

Specifična nijansa plave boje trenduje ove sezone, a neke od naših omiljenih javnih ličnosti implementirale su je u svoj autfit. Indigo plava najbolje se nosi kroz casual varijante autfita, ili kako stranci vole da kažu – on a daily basis.

Takođe, ova nijansa plave sastavni je dio većeg broja fudbalskih dresova, a Evropsko prvenstvo u fudbalu samo što je počelo. Let’s warm up. 

Indigo plava kao naša GO TO boja ovog ljeta

Indigo plava, među modnim entuzijastima poznatija i kao royal blue nijansa, sjajno se kombinuje kroz svakodnevne, opuštene autfite. Producentkinja i DJ, Peggy Gou, odabrala je Louis Vuitton extra large speedy torbu u ovoj boji, dok je britanski teper Central Cee, kojeg prati preko 11 miliona folovera na društvenoj mreži Instagram, odabrao dres/majicu u ovoj atraktivnoj nijansi.

Rihanna je Njujorkom prošetala u (već sada) kultnoj plavoj majici koju krasi više nego izazovan slogan “I’m retired”, i time pokrenula lavinu komentara na socijalnim mrežama. Ipak, par dana kasnije pojavio se snimak na kojem priča kako konačno kreće da radi na svom novom albumu pa smo na momenat odahnuli.

Indigo plava

Jersey mania

Većina dreseva, bili oni fudbalski ili košarkaški, kao noseću boju ima upravo ovu nijansu plave. Brazilska influenserka Livia i njen muž, sa kojim je u braku već četiri godine, posjetili su jednu sportsku utakmicu u matching blue autfitima.

Livia je svoj dres kombinovala na široki denim šorts i kaubojske čizme, dok se njen muž odlučio za malo svedeniju i manje ekstravagantnu kombinaciju.

Ukoliko želite da ispratite trend nošenja fudbalskih dresova – period trajanja Evropskog prvenstva idealan je za to. Vintage dresovi već su neko vrijeme omiljeni komad svjetskih trendesererki, a djevojke ih nerijetko kombinuju i na visoke potpetice. Just make it fashion & make it (indigo) blue.

Foto: Profimedia, Instagram / @livia / @centralcee / @peggygou_

Izvor: Jurnal