Dua Lipa će tokom ljeta održati koncert u Hrvatskoj – otkrivamo gde i kada

Čini se da su spekulacije bile istinite – Dua Lipa dolazi u Hrvatsku. Prema pisanju portala Istarski.hr, popularna pjevačica održaće koncert u pulskoj Areni 8. i 9. juna. Pop zvijezda samo je još jedna u nizu poznatih muzičara koji će ove godine nastupati na ovoj lokaciji. Pored nje, za sada je potvrđeno da dolaze Lenny Kravitz, Avril Lavigne, kao i Simple Minds.

Dua Lipa se u fokusu javnosti našla još 2015. godine zahvaljujući hitu Be The One, a nakon toga su se javile saradnje sa ličnostima kao što su Calvin Harris, Sean Paul, Elton John i mnogi drugi. Njene uspjehe teško je pobrojati jer gotovo sve što objavi automatski postaje hit. A poslednja takva pjesma je Houdini koja je nastala u saradnji sa Tame Impalom.

Ipak, njenu prošlu godinu sigurno je obeležio film Barbie za koji je snimila pjesmu Dance The Night. Pored toga, u njemu je imala i svoj glumački debi sa obzirom na to da se u filmu pojavila kao Barbie sirena. O njenom velikom prošlogodišnjem uspjehu svjedoči činjenica da je bila nominovana za ovogodišnji Zlatni globus. Iako nije otišao u njene ruke, Dua Lipa je do sada osvojila tri Grammyja i šest Brit Awardsa.

Koliko smo mogli vidjeti, karte za ovaj koncert još uvek nisu u prodaji. Međutim, sudeći po potencijalnim datumima, one bi uskoro trebalo da budu dostupne.

A dok do toga ne dođe, Dua Lipa je najavila novu pjesmu pod nazivom Training Season koja će izaći 15. februara. Ona predstavlja korak bliže ka trećem studijskom albumu koji svi fanovi njene muzike sa nestrpljenjem iščekuju.

*Članak je preuzet sa portala Journal.hr

Foto: Instagram (@dualipa)