Zavirite u pravu kuću “za Barbike”: Cijena iznajmljivanja sitnica, a tu su i posebni uslovi (VIDEO)

Foto: Profimedia/Credit Courtesy of Airbnb/Hogwash Studios/MEGA

Da li ste nekada zamišljali da bar neko vrijeme provedete u Barbi kući, sa kojom su se sve devojčice igrale bar jednom u detinjstvu? Sada je to i moguće, a ova raskošna pink vila nalazi se u Malibuu, Kalifornija.

Sajt AirBnB iznajmljuje “Malibu DreamHouse” za turiste, kojom će se nesumnjivo oduševiti svi ljubitelji čuvene Barbi lutke, kao i sve djevojčice.

Ova vila posjeduje svoju diskoteku i pozorište, teretanu, bazen, klizalište, roštilj… Tu je i apsolutno sva oprema Barbike i Kena kao i konsijerž koji je i nutricionista, a koji se bavi ishranom ukućana.

“Svi imamo snove, a Barbi je dovoljno srećna da ima kuću punu njih”, navodi se u saopštenju za javnost.

Kuća je apsolutno zapanjujuća, ima dvije spavaće sobe, kuhinju i mini terasu za meditaciju, ali i sobu za slikanje i dječije sobe, a po cijeloj kući pronaći ćete zanimljive predmete svojstvene Barbi i Kenu, kao i mnoštvo garderobe.

Ipak, tu su neki od posebnih uslova za sve goste. naime, u ovom zdanju kao iz snova zabranjeno je pušenje, pravljenje žurki i kućni ljubimci.

Na licu mjesta upoznaćete frizera Atkina sa timom Mane Addicts Creator Collective, koji će vam sređivati frizuru. “Stanari” će takođe moći da učestvuju u privatnim časovima mačevanja sa majstorom Ibtihajem Muhamadom, a moći će i da nauče da kuvaju sa čuvenim kuvarom iz Kalifornije, kao i da odu u obilazak Memorijalnog svemirskog centra Columbia sa pilotom i vazduhoplovnim inženjerom.

Da biste rezervisali boravak, potrebno je da posetite sajt Airbnb – gde trenutno možete rezervisati vilu od 23. oktobra po cijeni od 60 dolara po danu.

Inače, u dogovoru sa producentima filma Barbi, vlasnici kuće sproveli su akciju u kojoj je četiri srećnih dobitnika dobilo priliku da provede nekoliko dana u ovoj kući. Odabrani gosti će besplatno boraviti u ružičastoj vili u Malibuu 21. i 22. jula.

Inače ovu kuću je kreirao ikonski proizvođač lutki Mattel.

Izvor: B92.net