Za savršen ljetni look: Donosimo vam 5 boja za nokte koje će biti hit ovo ljetoZa savršen ljetni look:

Ljeto i sunce zahtijevaju minimalan makeup. Što manje pudera i lagani sjaj za usne umjesto odvažnog ruža za usne. Ipak, odvažnost manikura ljeti zamjenjuju nokti. Volimo se poigravati s bojama kada dođe ljeto, a vrijeme je za vedre i raznobojne nokte. Ako tražite najnovije ideje za vaš ljetnji manikir, mi donosimo najljepše boje lakova za nokte koje ćemo nositi ovog ljeta. Ne bojte se eksperimentisati sa jarkim nijansama, metalik efektima i zanimljivim uzorcima. Ljeto je idealno vrijeme da izrazite svoju kreativnost kroz manikir.

Crvena za klasičarke
Crveni lak za nokte je vječiti klasik i baš nikada neće biti out. Naprosto, radi se o boji koja stoji svima i odlično izgleda i na dugim i na kratkim noktima. Ona je elegantna, seksi i sofisticirana, a za ljeto biramo nešto svjetlije nijanse. One tamnije ćemo ostaviti za hladne mjesece, ali oni su još daleko. Posebno dobro crvena će izgledati uz srebrni i zlatni nakit kao i na preplanuloj puti.

Žuta sa zlatnim sjajem

Ovo ljeto viđat ćemo vesele žute nokte. Žuta je savršena boja za ljeto jer odlično ide uz preplanulu kožu, ali ključ je odabrati ispravnu nijansu. Pastelne nijanse žute će se odlično isticati uz tamniji ten tako da znate kada pocrnite, ne možete pogriješiti sa žutom. Onima koji su malo svjetlije puti, savršeno će pristajati banana nijansa žute koja daje dašak saturacije pa se nokti odlično ističu. Ako želite žutu s pomakom, birajte onu sa sitnim zlatnim šljokicama (ili tražite krom sloj u salonu).

Mliječni nokti

Ako će nešto obilježiti ovo ljeto, to su nokti koje izgledaju prirodno. Pored jarkih boja, najveći trend će svakako biti nude i milky nokti. Takav manikir je nevjerojatno elegantan. Voljet će ih svi ljubitelji minimalizma, a dobro izgledaju i na nogama, potovo kada koža potamni.

Prodorno zelena

Vruće ljetne noći savršeno idu uz prodorno zeleni manikir. Ovakva nijansa zelene je intenzivna i čista te idealna za tropski manikir. Bilo kakav minimalni look bit će upotpunjen živopisnom zelenom, a ovo ljeto popularna će biti i smaragdna zelena na noktima. Ovakve nijanse zelene odlično idu uz ostale nijanse zelene za savršen monokromatski look, ali i uz neutralne boje poput bijele, smeđe, sive i crne.

Boja kajsije

Ljeto je sezona kajsija. Obožavamo ih jesti poslije plaže, a osvježavajuća boja kajsije naći će se ovo ljeto i na noktima. To je sofisticiranija nijansa narančaste koja ide uz bilo kakav ten, a odlično pristaje na kraće i prirodne nokte. Bilo da odaberete sjajnu boju kajsije koja graniči s bojom breskve ili se odlučite za klasičniju blijedu boju kajsije, nećete pogriješiti.

Foto: Chanel, Gucci, Douglas, Amazon, Instagram (@gel.bymegan@lemanoir)

Izvor: Jurnal