Severina ima novi letnji hit

Izgleda da nam je upravo stigao regionalni hit koji će obelježiti ovo ljeto. Da, dobro ste pročitali, Severina ima novu pjesmuAritmije je naziv nove pjesme koja se nalazi na albumu Goat Season Part Two, vjerovatno najpoznatijih trepera, Jale Brata i Bube Corelli.

Pjesma Aritmije koju prati i veoma zanimljiv spot, već je prešla preko 29 hiljada pregleda na YouTube platformi do pisanja ovog teksta. Podsjetimo, ovo nije prva saradnja Jale i Bube i Severine. Prvi put su sarađivali na Severininoj pjesmi Otrove, a kasnije i na pjesmama MagijaTutorialDaleko ti kuća i Halo. Samo hitovi Otrove i Magija na YouTube-u imaju preko 130 miliona pregleda.

Severina je i na svom Instagram profilu premijerno predstavila pjesmu Aritmije uz opis:

Pre sedam godina, šetala sam Zagrebom i dobila na WhatsApp-u pesmu koju sam slušala ceo dan, a nisam ništa razumela tekst. Samo sam razumela deo refrena, koji je glasio Otrove. Kad sam se vratila kući, tražila sam od čoveka koji mi je poslao pesmu, jednog menadžera iz Nemačke, našeg bookera, da zamoli autora da mi pošalje i tekst. Do tada, slušala sam je i dalje i nisam mogla verovati koliko je dobra. I bez obzira što nisam razumeela tekst, odmah sam znala da ću ju (ot)pevat. S tekstom, to je bio potpuni pogodak i tu počinje saradnja s Jala Bratom, koji je posle za mene napisao još nekoliko pesama – Tutorial, Magija, Daleko ti kuća i Halo.

Međutim, s Otrove je započeo period divnog prijateljstva, koje se nastavilo do dan danas. Baš danas, želim sreću Jali Bratu i Bubi Corelli, jer je upravo izašao njihov album Goat Season #2. Jako mi je drago što učestvujem na jednoj pesmi, koja se zove Aritmije, jer mi je uvek sreća i zadovoljstvo raditi s talentovanom mlađom „braćom“. Znam da će i dalje biti najbolji, kao i do sada.

Trio koji nismo znali da nam trebaSeverina kida, Ljeto može početi, samo su neki od komentara na pjesmu. Jalin i Bubin novi album ima šest pjesama među kojima je i saradnja s Rastom. A da li je Aritmije stvarno nova himna ljeta, poslušajte u nastavku i sami procjenite.

Tekst je preuzet sa Journal.hr
Foto: Instagram @severina