Savršeni pokloni za Dan žena koje možete pronaći na jednom mjestu

Približava se dan kada slavimo značajna dostignuća pripadnica ženskog pola u društvu, što je ujedno prilika da odamo priznanje i posebnim ženama koje nas okružuju.

Bez obzira na to da li tražite idealan znak pažnje koji ćete pokloniti vašoj mami, drugarici ili sestri, ili jednostavno želite da ugodite sebi, prodavnice Fashion Company su destinacija koju ovih dana ne želite da zaobiđete.

Iskoristite osmomartovski popust od -20% na žensku kolekciju proljeće/ljeto 2024. u prodavnicama Tommy Hilfiger, Hugo, Replay, Guess, Replay, Superdry i Mango u tržnom centru BIG Fashion Podgorica, kao i u svim Fashion&Friends radnjama i webshop-u. Akcija traje od 6. do 8. marta.

Predstavljamo vam naše favorite koje možete pokloniti dragim ženama u svom životu, ali takođe i sebi – od vanvremenskog nakita do odjevnih komada koji će zaokružiti svaki stajling.

Calvin Klein duks, John Hatter kapa, Kiko Milano karmin, Mango minđuše, Guess haljina, Kiko Milano set, Tommy Hilfiger jakna, Patrizia Pepe torbica, Hugo košulja spavaćica, Tommy Hilfiger neseser