Poslala poruku na pogrešan broj i tako upoznala supruga: Sada imaju šestoro djece

Da život piše romane i to one najljepše, sa srećnim krajem, dokazuje i ljubavna priča Brende i njenog supruga Isaije.

Naime, Brenda je prije nekoliko godina željela da pošalje cirkularnu poruku na nekoliko brojeva iz njenog telefona, ali je jedan broj slučajno upisala pogrešno.

“Izdvojila sam jedan citat iz “Biblije” i poslala svim svojim kontaktima, kojih tada nije bilo mnogo, svega 10 ljudi. Međutim, nakon par minuta, telefonski broj za koji sam mislila da je od moje prijateljice odgovorio je: “Amin, ko je to?”, priča Brenda, a prenosi Telegraf.

Foto: Instagram/she_plusfive

Kako kaže, sada vjeruje da je to bila sudbina, jer, da je poruku poslala nekoliko minuta ranije, Isaija je nikada ne bi dobio.

Prema njihovim riječima, Isajija je 30 minuta prije dobijanja te poruke kupio novi telefon, pa je tako dobio i nov broj, koji se, kako se ispostavilo, nalazio u imeniku njegove buduće supruge Brende.

Oni su razmijenili nekoliko poruka i odlučili da održavaju prijateljski odnos, ali su ubrzo shvatili da žele da se vide i uživo.

“Bila sam mnogo uzbuđena zbog te činjenice, romantizovala sam sve to, ali bila sam neodlučna. Bojala sam se da otvorim svoje srce. Razmišljala sam “šta ako se neko šali sa mnom”, bila je to velika daljina da bih znala ko je na drugoj strani”, kaže ona.

Međutim, Brendina majka je imala dobar osjećaj, te ju je nagovorila da se vidi sa Isaijom. I majka je bila u pravu, samo nekoliko mjeseci nakon upoznavanja, Isaija ju je zaprosio, a godinu dana kasnije par se i vjenčao.

Njih dvoje sada imaju šestoro djece i uskoro slave 13 godina braka.

“Božji prst je sigurno upravljao svakim korakom naše veze. Mnogo volim našu priču, koja je stvorila i našu djecu”, zaključila je Brenda.