POKAZALA JE KAKO ŽENA SA VIŠKOM KILOGRAMA MOŽE DA PUCA OD SEKSEPILA: Haljinom je vješto prikrila sve male nedostatke

I uz višak kilograma ona puca od seksipila., Foto: Nancy Rivera / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Model za punije dame Ešli Grejam, pojavila se na dodjeli nagrada u haljini savršenog kroja za njenu građu. Smatraju je jednom od najljepših plus size manekenki današnjice.

Njene bujne obline samo ona može da iznese sa toliko samopouzdanja. Naime, teška je 91 kilogram, a izgleda kao da ima 60, dok je visoka 177 cm. Jedna od njenih ključnih poruka je da ne treba da se stidimo svojih nesavršenosti.

Ešli ističe da nije sramota imati celulit ili druge fizičke karakteristike koje se ne podudaraju sa “savršenim” standardima ljepote koje često viđamo u medijima.

foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nije opterećena svojim fizičkim izgledom i vrlo smelo ponese različite modne kombinacije. Ovaj put je to bila ova duga haljina lepršavog kroja sa crno bjelim printom. Dugih prozirnih rukava sa korsetom koji je naglasio njen struk.

Kombinovala ju je uz crne sandale i torbu a nakit je bio srebrni ali vrlo suptilan. Bujna, sjajna i duga kosa je njen zaštitni znak a za ovu priliku ju je stilizovala u blage talase. Što se tiče šminke bila je izuzetno diskretna tako da je njena prirodna ljepota savršeno došla do izražaja.

Izvor: Stil