Ove slavne dame u brak su ušle jako mlade – prije dvadesete godine

Manekenka Milla Jovovich udala se kad je imala samo 16 godina, a vrlo mlada u brak je ušla i poznata holivudska glumica Demi Moore

Danas nam je posve nezamislivo ući u brak prije dvadesetih, no u ne tako davnoj prošlosti to je bila posve uobičajena stvar. I u svijetu slavnih postoje žene koje su se udale jako mlade, neke i prije nego su postale punoljetne.

I dok je većina takvih brakova završila razvodom, neki su slavni parovi koji su se udali jako mladi danas i dalje zajedno, a njihove ljubavne priče inspiracija su mnogima. Mišljenja o braku danas su podvojena, no činjenica je da sve veći broj mladih ljudi odustaje od braka ili se vjenčaju u nekim ipak malo zrelijim godinama. Unatoč tome, i dalje ima onih koji su više skloni tradicionalnom načinu razmišljanja, a sve to vrijedi i kada govorimo o poznatim holivudskim zvijezdama.

Tako se primjerice manekenka Milla Jovovich udala kad je imala samo 16 godina, a vrlo mlada u brak je ušla i poznata holivudska glumica Demi Moore. Ljubav ne pita za godine pa pravo vrijeme ili dob za brak ne postoji, a čini se da su slično razmišljale i ove slavne dame koje su pred oltar stale zaista jako mlade.

Kim Kardashian

Popularna influencerica i reality zvijezda iza sebe ima čak tri propala braka, a u prvi je ušla kad je imala samo 19 godina. Naime, davne 2000. godine Kim se vrlo mlada odlučila vjenčati s glazbenim producentom Damonom Thomasom koji je od nje bio stariji 10 godina. Brak je trajao samo tri godine, a slavna je Kardashianka kasnije otkrila da je u tom braku bila fizički i emocionalna zlostavljana od strane svog supruga.

Olivia Wilde

I lijepa glumica Olivia Wilde se udala vrlo mlada u dobi od 19 godina, i to za talijanskog filmaša i princa Taoa Ruspolija. Vjenčanje se održalo u tajnosti 2003. godine u školskom autobusu. Par je bilo zajedno više od osam godina, a razveli su se 2011. godine.

Drew Barrymore

Prije nego je proslavila svoj 20. rođendan, glumica Drew Barrymore imala je prilično buran život. Borila se s ovisnošću o drogama, a i u brak je ušla jako mlada – imala je samo 19 godina. Bilo je to davne 1994. godine, a glumica se udala za ugostitelja iz L.A.-a, Jeremyja Thomasa koji je od nje bio stariji 11 godina. Čini se da je ta odluka bila pogrešna jer njihov brak nije potrajao ni mjesec dana. Nakon toga slavna se glumica udavala još dva puta, no oba braka su završila razvodom.

h

Uma Thurman

Početkom 90-ih lijepa je glumica na setu filma ‘State of Grace’ upoznala britanskog glumca Garyja Oldmana, a par se ubrzo nakon toga vjenčao. Uma je tada imala tek 20 godina, dok je popularni glumac od nje bio stariji 12 godina. Njihova ljubav nije potrajala, a razveli su se 1992. godine.

Rachel Miner

Slavne dječje zvijezde Macaulay Culkin i Rachel Miner imali su samo 18 godina kada su svoju vezu odlučili okruniti brakom, 1998. godine. No mladenačka ljubav nije potrajala i par se razveo 2002. godine, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Milla Jovovich

Kada joj je bilo samo 16 godina, lijepa se manekenka odlučila vjenčati sa svojim tadašnjim dečkom Shawnom Andrewsom koji je od nje bio stariji 5 godina. Par se upoznao tijekom snimanja filma ‘Dazed and Confused’, a vjenčali su se 1992. godine. Samo dva mjeseca kasnije njezina je majka poništila taj brak.

Image

Demi Moore

Prije nego što je upoznala Brucea Willisa, slavna holivudska glumica se kao 18-godišnjakinja udala za pjevača Freddya Moorea koji je od nje bio stariji 12 godina. Iako je njihova ljubav bila snažna, brak je trajao samo dvije godine, no Demi je odlučila zadržati Mooreovo prezime sve do danas.  

Izvor: zena.hr