Otkrivena tajna savršene kože Victorie Beckham, toliko je bolno da je mnogi mole da prestane s tretmanom

Victoria Beckham već godinama prkosi savršenom kožom i čelom bez bora. Međutim, to postiže pomoću tretmana od 900 dolara.

Sada je otkrivena tajna savršenog tena bivše zvijezde Spice Girlsa, trebat će vam visok prag boli ako želite da slijedite primjer.

Naime, Victoria za bolni Morpheus8 tretman izdvaja 900 dolara, a poznat je kao najbolnija, neinvazivna kozmetička procedura na svijetu jer uključuje zabijanje 24 igle u vaše lice.

“Victoria voli svoje kozmetičke tretmane i spremna je da isproba nove tehnike kada je u pitanju održavanje tako dobrog izgleda kože. Ona ima jedan tretman Morpheus8 svakih šest mjeseci. Nije za one slabog srca i ona ima anestetičku kremu za utrnuće na koži 90 minuta prije tretmana, na kojoj joj se u lice ubadaju 24 igle od 4 mm”, navodi izvor blizak bivšoj Spicesici.

Izvor dodaje kako je razgovarao sa nekoliko osoba koje su bile na ovom tretmanu te su morali prekinuti tretman usred procesa jer je toliko bolno.

“Radio frekvencija se zatim prenosi kroz igle, koje prolaze do tkiva ispod njene kože. To je bolno, ali Victoria se kune u to jer joj koža tako dobro izgleda”, dodaje.

Nakon tretmana je potrebno vrijeme oporavka, od najmanje dva dan, kako bi se modrice smanjile.

Izvor: Klix