OD KAKO JE IZAŠAO DOKUMENTARAC, SAMO SE PRIČA O NJENOM STILU- Viktorija Bekam

Viktorija i Dejvid Bekam, Foto: Terry Williams / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sada je jasno da je bila MODNA IKONA od kada se proslavila

Iako je zvijezda najnovijeg dokumentarca “Beckham” ipak Dejvid, ono što se u danima od objavljivanja desilo je to da se na Internetu navodno najviše pretražuje Viktorijin stil i to onaj iz devedesetih godina.

Da je Viktorija Bekam modna ikona, znaju i vrabci na grani, ali da će se modni ljubitelji toliko zainteresovati da ponovo pregledaju sve ono što je nosila prije skoro 30 godina niko nije očekivao.

U vrijeme kada najviše slave Džej Lo, Bijonse, Keri Bredšo – Viktorija je definitivno svojim stilom uspjela da se nametne i bude dio jednog vremena, pa je tako nemoguće guglati stil 90-tih da se ne pojavi neka njena fotografija.

S obzirom da je bila u vezi sa Dejvidom koji se skoro svaki zarađeni dinar trošio na frizure, garderobu, satove i kola, nije ni čudo da se Viktorija svemu tome jako brzo pridružila pa su se veoma brzo kao par proslavili i kao modni influsenseri iako se tada ta riječ nije upotrebljavala.

Paparaci su pratili svaki njihov korak, često su umjeli da se obuku u sličnom ili gotovo identičnom fazonu ali jedno je istina – njih dvoje su zasluženo dobili zvanje modnog para sa najviše stila, iako su imali i neke greške, na koje ćemo zažmuriti.

Foto: Pinterest

Izvor: Stil