Mornarski modni stil idealan za sve prilike

Foto:GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Mornarski modni stil je trend koji je nezamjenljiv ovog ljeta. Bijele, plave i crvene pruge osvajaju modne trendove, a evo i kako ih možete kombinovati ove sezone.

Mornarski stil je inspirisan nautikom i motivima u plavoj, bijeloj i crvenoj boji. Ovaj stil je postao popularan u 19. vijeku kada je rasla potražnja za mornaričkim oficirima. Iako je ovaj stil karakterističan za ljeto, on fantastično funkcioniše tokom cijele godine i lako možete osmisliti modne kombinacije u svakom trenutku. Evo nekoliko ideja.

Mornarski stil za kancelariju

Mornarski stil umije da bude veoma elegantan ako ga ukombinujete sa pravim stvarima. Dakle, prugaste majice su idealne za poslovne autfite ako ih uklopite sa jednobojnim nijansama pantalona, blejzera ili ostalih autfita. Dakle, svedeno i bez previše šarenila.

Mornarski modni stil sa šarenilom

Naravno, za mornarski stil nisu rezervisane samo jednobojne nijanse. Možete se i poigrati sa šarenilom boja i prugastim printovima i dodati boju vreloj toplini dana.

Ležerni mornarski stil

Ukoliko ste krenuli u laganu ljetnju šetnju, slobodno posegnite za stvarima sa popularnim mornarskim stilom. Ukoliko niste ljubitelj dugih pantalona, odlučite se za suknju ili šorc.

Mornarske haljine

Osim pruga, u mornarskom stilu možete naći i niz zanimljivih haljina sa zanimljivim kragnama i tamno plavom bojom. Ovaj tip je haljina veoma elegantna i idealno pristaje skoro svakoj ženi.

Dakle ako volite pruge, onda je ovo pravo vrijeme za vas. Srećom, ovaj trend nije rezervisan samo za ljetnje dane,već će biti u trendu i u nadolazećoj jeseni. Upravo zbog toga se možete igrati sa raznom garderobom u ovom stilu, različitih dužina i debljine, ali naravno u opsegu boja koje ovaj stil podrazumijeva. U svakom slučaju, odlučite se za omiljenu kombinaciju i krenite u osvajanje muških srca.

Izvor:DAN