Jovanović: Posredstvom Fondacije “Budi human” za 100 mališana obezbijeđeno liječenje

Krajem septembra 2016. godine, zvanično je svoje djelovanje otpočela Fondacija „Budi human“.

“Do danas, čak 100 mališana raznih uzrasta i životnih okolnosti, utkali su nešto svoje u našu humanu porodicu i postali neodvojiv dio ove priče. Za svakog od njih borili smo se svim srcem i, zahvaljujući nesebičnoj podršci humanih ljudi, za svako pojedinačno dijete obezbijeđena su novčana sredstva za neophodna liječenja u inostranstvu”, poručuju iz Fondacije.

Iza ove ideje koja je godinama rasla, a danas postala jedna od najvažnijih platformi na ovom prostoru, stoji osnivač, Goran Jovanović.

„Ideja je bila da ujedinimo dobre ljude, osnažimo njihove dobre namjere i usmjerimo ih na one kojima je pomoć najpotrebnija – djecu koja se bore sa teškim oboljenjima. Posredstvom Fondacije „Budi human“, 100 djece dobilo je priliku da se liječi, ali, djeca nisu brojevi. Svako od njih je tim liječenjem dobio šansu, njhovi roditelji nadu, njihove porodice vjeru u ovo društvo i vjeru u bolje sjutra“, poručio je osnivač Fondacije.

Dodao je da će istom voljom i borbenošću nastaviti da podržavaju svako dijete kome bude potrebna pomoć.

“A građani će, kao i do sada, znati da stanu uz naše najmlađe članove društva u njihovim životnim bitkama! Hvala vam!”, zaključuju iz Fondacije.

Izvor: radiotitograd.me