FOREO UFO 3: svemirski brod među beauty uređajima

Švedski FOREO je najveći proizvođač beauty uređaja na svijetu, iako su tek deset godina na tržištu. S ljetom u punom jeku i povećanim brojem potrošača koji traže neinvazivne beauty tretmane i rešenje za dubinsku hidrataciju, FOREO s ponosom predstavlja novu FOREO UFO 3 kolekciju: beauty-tech uređaj koji omogućuje blagodeti 5 anti-age tretmana u samo 2 minuta, iz udobnosti vašeg doma ili gdje god se nalazili. Kao osvježavajuća čaša vode na žednu kožu, UFO 3 uređaji povećavaju nivo vlažnosti kože za 126% i klinički dokazano smanjuju bore i sitne linije u samo nedjelju dana korišćenja.

Još od prve generacije Foreo UFO uređaja, ne postoji ništa slično na beauty tržištu. Ništa neobično, jer Foreo UFO 3 po želji i/ili u kombinaciji hladi i grije kožu, koristi sonične vibracije za masažu i LED diode punog spektra za različite svjetlosne tretmane kože. Kompaktni i snažni, UFO 3 uređaji kombinuju 4 najnovije i visoko prilagodljive tehnologije: topla i opuštajuća termoterapija, tonirajuća i kompresivna krioterapija, regenerativne T-Sonic pulsacije, te podmlađujuća, osvjetljavajuća i revitalizujuća LED svjetlosna terapija. Tako crveno svijetlo stimuliše proizvodnju kolagena, plavo redukuje akne i bakterije, zeleno smanjuje mrlje na koži, bijelo zateže kožu itd.

“UFO 3 uređajem pravimo korak naprijed u beauty-tech industriji kombinujući premium skincare rešenje i najnoviju tehnologiju kako bismo približili potrošačima spa-like iskustvo. Svojim naprednim obilježjima i tretmanima, ova kolekcija će revolucionirati način na koji će se potrošači brinuti o svom licu iz udobnosti svog doma”,kaže Igor Spina, Generalni direktor FOREO Južne Evrope.

Za razliku od tradicionalnih maski za lice, FOREO UFO 3 kolekcija pruža duboku, dugotrajnu hidrataciju zahvaljujući FOREO-voj patentiranoj tehnologiji hiperinfuzije koja pomaže usmjeravanje aktivnih sastojaka duboko u kožu, gdje su najefektivniji. Ovaj uređaj zato postaje neophodan za postizanje svjetlijeg tena svakog dana u godini.

Kao što je praksa sa svim Foreo uređajima i UFO 3 treba aktivirati putem aplikacije. Dobićete i pristup različitim tretmanima koji kombinuju hardverske mogućnosti uređaja.FOREO je poznat po pojednostavljenoj beauty rutini koja se temelji na minimalnom broju proizvoda za maksimalne rezultate. Hidratancija kože je važan dio dobre beauty rutine, međutim, s popularnošću hijaluronske kisjeline, skincare je uvijek gledan kao glavni izvor za ublažavanje suvoće kože, ali FOREO nudi daleko bolju alternativu sa Swedish Hydration Routine i najboljom tehnologijom na tržištu. Swedish Hydration Routine od FOREO-a je savršena rutina koja će rezultirati pravilno hidriranom kožom. Kada je koža hidrirana postaje otpornija na spoljnje nadražaje, čvršća i fleksibilnija, što može pomoći u smanjenju vidljivosti finih bora i sprečavanju problema poput suvoće, upale i akni. Sa Swedish Hydration Beauty rutinom, zaboravite na slojeve različitih skincare proizvoda koji mogu biti dugotrajni i skupi. UFO™ 3 je jedinstveni uređaj koji mijenja svijet beauty uređaja.

Swedish Hydration Routine je izgrađen oko FOREO-vog UFO™ 3 uređaja koji je napravljen s ciljem da se dobiju sve prednosti pet najpopularnijih spa tretmana, iz udobnosti vašeg doma, za manje od 2 minuta. To je 5-u-1 spa facial sa: anti-age maskom, zagrijavanjem, hlađenjem, LED svijetlom i masažom – sve u jednom uređaju. Uređaj radi u tandemu sa specijalno dizajniranim UFO™ aktiviranim maskama ili FOREO sheet maskama kako bi uživali u unaprijed programiranim rutinama putem FOREO aplikacije.

GLAVNE KARAKTERISTIKE I PREDNOSTI:

Rezultati kao nikada prije: + 126% dubinska hidratacija u samo 2 minuta; redukcija pojave bora i sitnih linija u prvoj nedjelji korišćenja; efektivnije i unapređenije od jednostavnih maski za lice. Uređaji imaju čak 22 različite vrste tretmana koji mogu biti prilagođeni u aplikaciji i notifikacije za zakazivanje budućih tretmana.

Kompaktan, prilagodljiv i “travel friendly” dizajn: Nova FOREO UFO 3 kolekcija ima idealno rešenje za svakog potrošača i svaku potrebu. Visoko prilagodljiv putem aplikacije, kompaktni i intuitivni švedski dizajn, punjiv putem USB punjača, 100% vodootporan i periv pod mlazom vode, kao i “travel frielndly” format za korišćenje bilo kada i bilo gdje.

Osvježavajuća krioterapija: Učvršćuje i umiruje kožu, omogućavajući da se riješite bora, sitnih linija, crvenila i oticanja.

Zagrijavajuća termoterapija: Pomaže aktivnim sastojcima UFO maski za lice da se upiju duboko u kožu gdje su najefektivniji za optimalnu hidrataciju.

LED svjetlosna terapija punog spektra: 8 LED svijetala pružaju puni spektar talasnih dužina da revitalizuju i ciljaju različite potrebe kože. FOREO UFO 3 LED takođe sadrži NIR LED svijetlo.

Masaža T-SONIC™ pulsacijama: T-Sonic pulsacije nježno opuštaju tačke napetosti mišića u licu i stimulišu mikrocirkulaciju, ostavljajući kožu osvježenom i vidno zdravijom i sjajnijom.

I šlag na torti, zahvaljujući novim in-app notifikacijama, podsjećanje na kućne SPA tretmane biće tako jednostavno!

FOREO UFO 3 uređaji u nijansama fuchsia, pearl pink, mint, i crna dostupni su na foreo.com. Ova jednokratna kupovina će vas pratiti kroz sve sezone, koristeći krioterapiju u vrućim ljetnim mjesecima i termo-terapiju zimi s ciljem da hidrirate kožu. Potrošači mogu birati između široke kolekcije maski, zavisno od specifičnih beauty ciljeva koje želite postići.

Autorka: Kana Tomašević/zenskiportal.me