FOREO KIWI rešava probleme sa mitiserima!

Ulažete ogromne napore, a ne možete da učinite svoju kožu čistom i sjajnom? Uporne bubuljice, konkretno mitiseri vas sprečavaju u tome?Mitiseri su neprivlačne tačkaste bubuljice na koži. Mogu da variraju u veličini, od sitnijih, do većih ispupčenja. Uglavnom su crne, ali mogu biti i žućkaste boje. Spadaju u red bezazlenijih bubuljica, jer nisu sklone upalama, ako se na vrijeme uklone i pravilno tretiraju. Čista koža počinje sa čistim porama, a ukoliko ste umorni od traka za nos i neefikasnih alata koji ne uspijevaju da izvuku duboko ukorijenjene mitisere, dopustite da novi FOREO KIWI uređaj uradi prljavi posao umjesto vas!

KIWI je najbrži, najbezbjedniji i najefikasniji način za uklanjanje mitisera sa kože. Radi se o uređaju sa savršeno kalibrisanim vakuumskim usisavanjem, koji je nježan za kožu, ali efikasan u uklanjanju tvrdokornih nečistoća iz dubokih pora. Vakuum usisavanje nježno izvlači  mitisere, bijele tačke, prljavštinu i druge nečistoće koje zagušuju kožu iz korijena, ostavljajući pore čistim i zdravim. Tu je i plavo LED svijetlo od 415 nm, koje uništava sve preostale bakterije ispod kože i na njoj, kako bi spriječio buduće izbijanje. Ultrahigijenski silikonski filter je 100% vodootporan i nikada ga ne treba zamijeniti. Medicinski čelik i ultrahigijenski silikon zaustavljaju širenje bakterija, a KIWI vam omogućava personalizovan tretman sa 6 prilagodljivih intenziteta.

KIWI vam od prve upotrebe daje sjajne rezultate, na način da smanjuje veličinu pora i povećava apsorpciju proizvoda za njegu kože. Izvlačenjem nečistoća iz duboko unutar pora, KIWI čini da se proširene pore skupe na svoju uobičajenu veličinu, tako da ten izgleda besprekorno glatko. Istovremeno, otpušava pore, što pomaže da se one privremeno otvore, omogućavajući aktivnim sastojcima u bilo kojoj njezi kože koju nanesete nakon toga da prodru dublje u kožu, tako da su još efikasniji. Nakon korišćenja uređaja, 100% korisnika navodi čistiju kožu od prve upotrebe, 100% korisnika prijavilo je manje mitisera i bijelih tačaka, a 96% korisnika navodi manje pore.

Autorka: Kana Tomašević