Dodjela godišnjih nagrada “NAJ menadžerke u Crnoj Gori” u partnerstvu Skupštine Glavnog grada i UPCG

Foto: MNE magazin

Unija poslodavaca Crne Gore već peti put dodijelila je nagrade za najbolje menadžerke koje su ostvarile uspješne rezultate u 2023.godini.

Konkurs UPC bio je otvoren od 25. oktobra do 13. novembra 2023. godine.

Unija dodjeljuje nagrade kako bi promovisala uspješne poslovne žene koje svojim odgovornim radom, profesionalnim pristupom poslu i ostvarenim rezultatima potvrđuju snagu ženskog liderstva. Ukazuju i na važnost njihove uloge i značaja većeg učešća žena na pozicijama upravljanja i rukovođenja.

U kategoriji ,,mediji”, nagradjene su Glavna i odgovorna urednica portala MNE magazin i izvršna direktorica kompanije VD PRESS Vedrana Tadić -Tarailo i programska direktorica Adria TV Rajka Raičević. U kategoriji ,,privreda” nagrađene su – izvršna direktorica Pivare ,,Trebjesa” Sanja Ćalasan i direktorica pravnih poslova i ljudskih resursa Hotelske grupe „Budvanska rivijera“ AD Budva Milena Raičković.

Kada je riječ o javnom sektoru, nagrađene su izvršna direktorica Fonda za inovacije Crne Gore Bojana Femić Radosavović i državna sekretarka u Ministarstvu prosvjete, nauke i inovacija Marijeta Barjaktarović Lanzardi.

U civilnom sektoru nagrađene su direktorica nevladinog udruženja ,,IKRE” Rožaje Velida Hodžić i generalna sekretarka i projektna menadžerka Udruženja zaštite na radu Crne Gore Đina Janković.

Izvor: MNE magazin/zenskiportal.me