Armani Beauty: Snaga nude make-upa

Giorgio Armani nastavlja promovisati svoju filozofiju prirodne ljepote stavljajući naglasak na lagane, svilenkaste teksture i ističući samopouzdanje koje dolazi s osjećajem zadovoljstva u sopstvenoj koži. Giorgio Armani linija beauty proizvoda precizno je kreirana kako bi istakla svačiji ten i odgovarala svakom pojedincu. Nude make-up prožet nježnim nijansama i formulacijom ističe samu srž Armani filozofije čiji je fokus na prirodnoj ljepoti svakog od nas.

Otkrijte zašto je LUMINOUS SILK puder već više od dvije decenije jedna od najbolje čuvanih tajni visažista. Osim što predstavlja idealan odabir za nude make-up efekat, ovaj puder dostupan u 23 nijanse svojom teksturom inspirisanom satenskom svilom s lakoćom promoviše filozofiju brenda Giorgio Armani o naglašavanju prirodne ljepote.

Ona nije vidljiva samo kada je riječ o puderu već i kada je u fokusu naš osmijeh. Zavisno od nijanse odabrane unutar široke palete, LIP POWER ružem za usne možete postići i nježan i odvažan look. Svojim živopisnim postojanim nijansama, LIP POWER ističe besprekorno samopouzdanje i unutrašnju snagu svake od nas. Ove godine, LIP POWER kolekcija od 18 nijansi, obogaćena je s tri potpuno nove laskave nude nijanse. Svaka od ovih nijansi pruža elegantnu nude boju usana, a prepoznatljiv i ugodan satenski finiš odgovara svima, omogućavajući da se svaka žena osjeća moćno u vlastitoj koži.

Za ljepotu je poznato da je u očima promatrača, a kada je riječ o njima EYE TINT tečna sjenka za oči još je jedan od pokazatelja Armani filozofije. Svojom laganom teksturom kombinuje pigmentirane nijanse i osjećaj lakoće. Prepoznatljiva linija sada je obogaćena sa 6 novih mat nijansi koje će upotpuniti svaki look i istaći svaki oblik i boju očiju.

Nakon više od 20 godine godina od službenog svjetskog predstavljanja 2000. godine, dočekali smo da Giorgio Armani Beauty pokaže svoju snagu i u Crnoj Gori, i to zahvaljujući Bar Kod Shop parfimerijama.

Autor: Kana Tomašević/zenskiportal.me