3 načina da uvijete kosu preko noći, isprobali smo i testirali

Foto: Getty

Uvijanja kose preko noći čini pripremu za dan mnogo lakšom – i ove metode zaista funkcionišu.
Ako ste se pitali kako da uvijete kosu preko noći, verovatno tražite načine da svoju rutinu stilizovanja učinite što bržom i bezbolnijom. Dobra vijest je da smo isprobali i testirali najbolje metode i one su totalni menjač igre kako biste izgledali uglađeno u ludim jutrima.

Ljubitelji kovrdža bez toplote znaju da nude sjajan način uvijanja kose bez preteranog toplotnog stilizovanja. To znači da oštećeni tipovi kose mogu da izbjegnu nepotrebno lomljenje ili suvoću, što čak i najbolja pegla za uvijanje može da izazove, bez potrebe da se zadovolji neuglađenom kosom.

„Ujutro dobijate nekoliko dodatnih sati u krevetu, plus to smanjuje zapetljavanje na minimum u tokom noći“, kaže Anabel Kingsli, predsednica brenda i triholog u Philip Kingsleiu. Malo stvari je više zadovoljavajuće od odlaska u krevet znajući da ćete se probuditi u besprekornom stilu, ali da biste postigli rezultate, morate da koristite pravi metod za vas. Probali smo i testirali nekoliko da vidimo šta zaista funkcioniše, a ovo su naši favoriti.
3 NAJBOA NAČINA DA UVIJETE KOSU PREKO NOĆI
Ključ za učenje kako da uvijate kosu preko noći leži u pronalaženju metode koja vam najbolje odgovara. Željećete da bude efikasan, lak za izvođenje i – što je najvažnije – udoban za spavanje. Isprobali smo nekoliko tehnika da vidimo koje su u skladu sa ovim standardima, dajući savršene lokne preko noći bez toplote svaki put.

PREDLOG 1

Foto: Amelia Yeomans

PREDLOG 2

Foto: Amelia Yeomans

PREDLOG 3

Foto: Amelia Yeomans

Autor: zenskiportal.me